Ebösszeírás

MFP pályázat – Felelős állattartás elősegítése

Tisztelt Macskatartók/Kutyatulajdonosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter „Felelős állattartás elősegítése” címen pályázatot hirdetett a Magyar Falu Program keretében Magyarország területén működő 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai számára a felelős állattartást elősegítő ivartalanítási programra.

A támogatás célja, hogy a lakosság számára segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására. A pályázat keretében az önkormányzat támogatást igényelhet, hogy segítséget nyújtson a település lakóinak tulajdonukban lévő ebek, macskák ivartalanítására, veszettség elleni védőoltására és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére.

Mezőszentgyörgy Község Önkormányzata – amennyiben a lakosság részéről igény érkezik – szeretné benyújtani támogatási kérelmét a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Felelős állattartás elősegítése” című pályázatra annak érdekében, hogy a lakosság számára biztosítsa a tulajdonukban lévő állatok (ebek, macskák) állatorvos által elvégzett ivartalanítását, veszettség elleni védőoltását, és transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését.

Felhívom a tisztelt Macskatartók/Ebtulajdonosok figyelmét, hogy aki a pályázat keretében szeretne élni fentiekben ismertetett pályázatban történő részvétellel, úgy szíveskedjék igényét 2021. június 04-ig személyesen jelezni az Eötvös Károly Községi Könyvtárban nyitvatartási időben (Hétfő – csütörtök: 08:00-12:00 / 12:30-16:00, Péntek: 08:00-14:00).

A pályázattal kapcsolatban bármilyen kérdés és észrevétel esetén az alábbi elérhetőségeken szíveskedjenek érdeklődni:

E-mail: kisspeti160@gmail.com

Tel.: 06 30 512 6581

Segítőkész együttműködésüket köszönöm!

Mezőszentgyörgy, 2021. május 12.

Lánginé Csík Angéla

polgármester

Kiss Péter
Kiss Péter
Articles: 222