A Mezőföld rejtett kincsei

Több kérdés merült fel azzal kapcsolatban miként történik a nevezés A Mezőföld rejtett kincsei pályázatra.

Igyekszünk minden kérdésre válaszolni:

– Az alábbi 10 településen élő és alkotó amatőr művészek munkáit várjuk digitálisan.
Enying, Polgárdi, Lajoskomárom, Lepsény, Dég, Kisláng, Mátyásdomb, Mezőszentgyörgy, Mezőkomárom, Szabadhídvég

– Első körben csupán felmérjük/ feltérképezzük „Mezőföld rejtett kincseit”, azaz a Mezőföld Amatőr művészeit és alkotásaikat, így akik szeretnének részt venni programunkban az alábbiakat kérjük előzetesen:

– maximum 3 alkotásról készített fotót /fotózás kategóriában magát a fotót J/, amely alapján a MEZŐFÖLD Helyi Közösség Egyesület által felállított zsűri dönt, mely alkotások kerülnek majd a második körbe, amikor már minden továbbjutótól egy alkotást kiválasztva digitalizáljuk a Kiadványunkban is megjelenő műveket.

– Külön témát nem kívánunk megjelölni az alkotások kapcsán, teret engedve ezzel a művészi szabadságnak. Az Önök által legjobbnak ítélt alkotásaikat (max. 3 db) küldjék be nekünk az alábbi e-mail címre:
mhkeiroda@gmail.com

– Ha úgy ítélik, hogy nem tudnak megfelelő minőségű képet küldeni alkotásaikról, behozhatják hozzánk vagy esetlegesen irodánk egy munkatársa adott helyszínre látogat, ahol a zsűrizéshez elkészítjük mi a fotót. Ezt előzetesen jelezze nekünk a fenti e-mailben vagy telefonon az alábbi telefonszámon: 0622/436-276

– Több kategóriában is küldhetnek be alkotásokat, de kategóriánként max. 3 db.

– Várunk továbbá egy rövid bemutatkozást az alkotóktól. (Ha lehet, akkor fényképeset.)

Műveiket 2015. január 31-ig várjuk. Amennyiben nem jön össze kellő „anyag” kiadványunk elkészítéséhez, ez a határidő kitolódhat, de kérjük, hogy minél hamarabb jelezzék, ha részt vennének programunkban.

Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Kiss Péter
Kiss Péter
Articles: 225